Contact
+31 (0)6 1807 1113

Taal

Boekingsprocedure

Wij danken u voor uw bezoek aan de website van Bali Vakantie Verhuur! Heeft ons aanbod aan schitterende villa’s u aangesproken en wilt u weten hoe Bali Vakantie Verhuur u kan helpen uw droomvakantie te realiseren? Hieronder leggen wij onze werkwijze en procedure uit. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u daarmee uiteraard bij ons terecht per mail of telefoon.

1 Ons aanbod

De website van Bali Vakantie Verhuur biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een breed aanbod aan prachtige villa’s op Bali, Lombok, Sulawesi en Java te bekijken. Onder de button ‘Villa’s’ ziet u ons volledige aanbod aan luxe-villa’s op Bali, Lombok Sulawesi en Java. Wanneer u op een villa klikt verschijnen de specificaties van de betreffende villa, zoals locatie, faciliteiten en huurprijs. Op deze pagina vindt u ook de mogelijkheid om via het contactformulier vrijblijvend informatie over de beschikbaarheid van deze en andere villa’s op te vragen.

2 Controleer beschikbaarheid

Hebben één of meerdere villa’s uit het aanbod van Bali Vakantie Verhuur uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over de villa en de beschikbaarheid? Vult u dan het contactformulier in en geef (indien mogelijk) aan welke villa’s u aanspreken, welke periode u ongeveer in gedachten heeft en met hoeveel personen u reist. U ontvangt binnen vier uur bericht van ons!

Vindt u het fijn om de beschikbaarheid van villa’s en mogelijkheden telefonisch door te nemen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk in het contactformulier uw interesse voor villa’s aan te geven en de optie ‘bel mij terug’ aan te vinken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld om vrijblijvend uw reis en accomodaties te bespreken.

3 Boeken

Wanneer u besluit bij Bali Vakantie Verhuur een boeking te doen, kunt u dat doen via een email of brief. Indien deze nog niet bij ons bekend zijn, vragen wij u dan om de volgende gegevens:

  • De naam van de villa of villa’s waar u wilt verblijven.
  • De dag van aankomst en dag van vertrek.
  • De namen en geboortedata van het volledige reisgezelschap.
  • De naam, het adres en telefoonnummer van de hoofdhuurder.
  • Gegevens van een contactpersoon in Nederland of Belgie tijdens uw verblijf op Bali, Lombok Sulawesi of Java.

Indien u wenst te worden opgehaald (transfer), vragen wij u uw vluchtgegevens door te geven, of de gegevens van uw voorgaande accomodatie op Bali, Lombok Sulawesi of Java. Met deze gegevens maken wij voor u een boekingsbrief.

4 Vliegtickets

Heeft u voor uw reis nog geen vliegtickets geboekt dan kunt u dat zelf doen via World Ticket Center. Als u dat wenst kunnen wij het boeken van uw vliegtickets ook voor u verzorgen. Wij raden u dan aan om even per email of telefoon contact met ons op te nemen om uw reisvoorkeuren door te nemen.

5 Betaling

Na ontvangst van de boekingsbrief en uw goedkeuring van de boekingsbrief betaalt u binnen veertien dagen 30% van de totale huursom. U ontvangt van die aanbetaling een betalingsbewijs van Bali Vakantie Verhuur, waarmede uw boeking definitief is.

Als presentje ontvangt u na uw aanbetaling van Bali Vakantie Verhuur een mooie informatieve reader over Bali/Lombok. Vooraf  lezen over Bali en Lombok geeft tijdens uw vakantie nog meer vakantie-plezier

Vier weken voor vertrek (in sommige gevallen zes weken) betaalt u het resterende bedrag van de huursom plus een borg van (in de meeste gevallen) € 150,-. Hieropvolgend ontvangt u een vertrekbrief met daarin alle afspraken, de gegevens over de transfer vanaf het vliegveld of vanaf een andere locatie, informatie voor de thuisblijvers, het exacte adres van de desbetreffende villa en de helpdesk die ter plekke voor u beschikbaar is voor vragen en eventuele hulp.

6 Veilig op reis: verzekeringen en inentingen

Om ervoor te zorgen dat u op uw reis niet voor onvoorziene ongemakken komt te staan is het belangrijk dat u goed voorbereid op reis gaat. Indien u geen doorlopende annuleringsverzekering heeft adviseren wij u altijd om deze af te sluiten. Een annuleringsverzekering is snel en eenvoudig af te sluiten via De Europeesche Verzekeringen.

Aangezien de meeste ziektekostenverzekeraars de kosten voor vaccinaties vergoeden hierbij  een actueel vergoedingenoverzicht voor vaccinaties. Via dit overzicht kunt u eenvoudig nagaan wat de kosten voor vaccinaties zijn vanuit uw eigen zorgverzekering. HET overzicht WORDT automatisch bijgewerkt zodra hierin veranderingen worden doorgevoerd. Op die manier blijft deze informatie voor u altijd actueel.

Bali Vakantie Verhuur: uw vraagbaak

Op balivakantieverhuur.nl kunt u ter voorbereiding op uw reis ook terecht voor algemene informatie over Bali  en de verschillende regio’s. In de periode tussen uw boeking en vertrek zijn we bovendien te allen tijde voor u beschikbaar voor al uw vragen over uw boeking en andere zaken die met uw vakantie te maken hebben zoals interessante uitstapjes en algemene faciliteiten op Bali.