Contact
+31 (0)6 1807 1113

Taal

Over ons

Informatie over Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s is een middelgroot Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van luxe en zeer luxe vakantievilla’s op Bali. (Ook met mogelijkheden op Java, Lombok en Gili-Air. 
Los van de prachtige villa’s op Bali, biedt Bali Rent Villa’s ook uitzonderlijke, snelle en vooral persoonlijke service.
Het is ook mogelijk om een combinatie te boeken via Bali Vakantie Verhuur/ Bali Rent Villa’s, met een locatie op Lombok en Java en Gili-Air. Voor meer Voor meer informatie kunt u op de link georganiseerde reizen klikken.

Alle villa’s van Bali Rent Villa’s/Bali Vakantie Verhuur hebben Nederlandse, Belgische en Indonesische eigenaren, waarin Bali Rent Villa’s/Bali vakantie Verhuur optreedt als bemiddelaar en de verantwoordelijkheid draagt voor alle boekingen. Bali Rent Villa’s/Bali Vakantie verhuur richt zich op de individuele wensen van hun gasten. We werken volgens de onderstaande aandachtspunten, maar als u meer over ons wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat kunt u van ons verwachten

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent villa’s is een middelgroot Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuren van luxe en zeer luxe vakantievilla’s op Bali. (Ook met mogelijkheden voor een villa op Java, Lombok en Gili Air.)
Los van de prachtige villa’s, biedt Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s ook uitzonderlijke, snelle en vooral een persoonlijke service.

  • Exclusiviteit
  • Diversiteit
  • Expertise
  • Snelle service
  • Persoonlijke benadering

Diversiteit in het aanbod

Bij Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s vindt u een exclusief aanbod van luxe privévilla’s direct aan het strand, in het prachtige binnenland, of dichtbij de toeristische centra of juist ver daarbuiten.
In ons aanbod vindt u accommodaties voor twee tot twaalf personen. 
We kunnen u ook verschillende villa’s naast of dicht bij elkaar aanbieden voor een grote reisgroep. Als u op verschillende plaatsen in Bali wilt verblijven, kunnen wij u verschillende luxe accommodaties uit ons assortiment aanbieden. 
Op deze manier kunt u eenvoudig en comfortabel uw rondreis door Bali Lombok en Gili-Air plannen.

U kunt onze luxe / luxe accommodaties huren met diensten van ervaren en gastvrij personeel dat, indien gewenst, de meest heerlijke maaltijden op tafel zet, de villa schoon houdt en voor uw was zorgt. De tuin en het zwembad worden ook met grote zorg onderhouden door het personeel. 
Het personeel van de accommodaties spreekt redelijk Engels en heeft in de meeste gevallen gewerkt in hotels en keukens van verschillende hotels. 
De medewerkers hebben ervaring in het ontvangen van gasten uit de hele wereld en kunnen zowel Europees als Indonesisch koken. 
Het personeel van de verschillende villa’s verstaat de kunst onopgemerkt aanwezig te zijn en er toch voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. 
Een chauffeur en masseuse zijn op aanvraag beschikbaar.
Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie kinderopvang te regelen. 
Er is een helpdesk beschikbaar die u onmiddellijk van dienst kan zijn in geval van onduidelijkheden of bij een probleem.
u kunt dus altijd rekenen op betrouwbare en deskundige hulp.

Deskundige en snelle service

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s streeft naar een adequate en snelle reactie op uw verzoek of aanvraag. 
U ontvangt binnen vier uur een reactie op uw vraag of boeking. 
Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s is telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur (behalve op zondag)

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s heeft meer dan 25 jaar ervaring met (privé) vakanties op Bali en jarenlange ervaring in het huren van luxe vakantievilla’s op Bali. Twee keer per jaar bezoeken we de villa’s om te blijven voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die we stellen voor al onze accommodaties. 
We vragen ook huurders na hun reis om een ​​evaluatieformulier in te vullen over de accommodatie en de service. Hierdoor kunnen we de uitstekende kwaliteit van ons aanbod behouden en zelfs verbeteren.

Voorafgaand aan vertrek hebben we regelmatig contact met onze potentiële huurders en voorzien we hen van de documenten die belangrijk zijn voor de boeking en reis, zoals een boekingsbrief, een bewijs van aanbetaling, een brief voor vertrek en informatie voor thuisblijvers. We zijn ook volledig op de hoogte van alle bezienswaardigheden op Bali Lombok, Java en Gili-Air en we kunnen u hierover informeren.

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s is uiterst zorgvuldig met uw gegevens en houdt zich aan de regels van de privacywetgeving. 
Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s is geregistreerd bij de KVK onder nummer 17277441 en heeft het kenmerk van de thuiswinkelorganisatie, lidmaatschapsnummer 5257.

Betrokkenheid

Met uw bezoek aan Bali en Lombok (mogelijk ook Java en Gili-Air) via Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s steunt u de lokale bevolking op een essentiële manier. De stabiele stroom toeristen zorgt voor een toename van de werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Ze zijn daardoor in staat om een ​​betere toekomst op te bouwen voor zichzelf, hun kinderen. 
De personeelsleden van de villa’s ontvangen een goed salaris en kunnen daarom hun kinderen naar school laten gaan. Ook op Bali, Lombok en Java is goed onderwijs de sleutel tot een goede toekomst en de enige manier om de cirkel van de armoede te doorbreken.

Het is niet alleen uw financiële impuls voor de eilanden die waardevol is voor de bevolking. Tijdens uw verblijf op Bali, Lombok, Java en Gili Air zult u merken met hoeveel plezier en trots de mensen u willen laten kennismaken met de prachtige natuur en cultuur die de eilanden rijk zijn. 
Omdat Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s in de afgelopen decennia goede en persoonlijke contacten hebben opgebouwd met de lokale bevolking, kunnen de chauffeurs en het personeel u meenemen naar de mooiste plekken waar u als gewone toerist niet zo snel kunt komen. Balinese en Lombokkers zijn trots op hun dorp en familie en willen dit graag met u delen.

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s ondersteunt ook actief de lokale bevolking en sponsort verschillende projecten in Bali, zoals het Lion King-weeshuis in Singaraja. 
en het Global village foundation in Lovina.

Onze partners

Bali Vakantie Verhuur/Bali Rent Villa’s is aangesloten bij de onderstaande organisaties