Contact
+31 (0)6 1807 1113

Taal

Samengestelde reis

Wilt u meerdere locaties binnen en buiten Bali bezoeken?

Wij helpen u graag verder. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Java – yogjakarta

Door een unieke samenwerking tussen Bali Vakantie verhuur en Pondok Terra ( Yogjakarta/Java ) kunnen wij u vier villas op Java aanbieden in combinatie met een verblijf van een van de Beachvillas in Pemaron/Bali. Ook is een verblijf in een andere villa uit het bestand van Bali Vakantie Verhuur mogelijk. Villa Pondok Terra biedt een mooie combinatie van een centrale ligging in de culturele hoofdstad van Java, Yogjakarta. Wij bieden u 4 mooie ruime prive-villa’s met zwembad in een traditionele Javaanse ambiance, elk met een eigen tropische tuin. De villa’s zijn gebouwd met behulp van lokale materialen en typische Indonesische architectonische ontwerpen. Gratis pick-up vanaf het vliegveld en de mogelijkheid diverse dagtrips te boeken. Kijk voor de villa’s op: http://www.pondokterra.com. Yogjakarta en Bali zijn binnen een uur met het vliegtuig bereikbaar. Ook is overland de mogelijkheid van Java naar Bali te reizen. Vliegen van Yogja naar Bali is zeer voordelig. De ticket prijzen zijn tussen de 40 en 70 euro. Lees de ervaringen van Erica Terpstra.

Jogjakarta

Eeuwenlang was Jogyakarta een zelfstandig Sultanaat en een zeer belangrijk handelscentrum, maar tegenwoordig is Jogyakarta voor de Indonesiër de stad van de traditie, religie en pure kunstvormen. De Sultan van Yogya heeft nog steeds een grote, positieve, invloed in het moderne Indonesië en dat voel je in de stad. De stad heeft nog steeds een uitstraling van trots en macht, maar staat ook bekend als HET cultureel centrum van Java. In de nauwe zijstraatjes zult u de ambachtslieden aantreffen, die hier schitterend zilverwerk en batik maken. De Kraton (het oude Koninklijke Paleis) wordt door drie meter dikke muren omringd en vormt een stad op zich. Minstens twee maal per week vinden hier onder andere traditionele gamelanconcerten plaats. Ook het nabijgelegen Hindoe-Javaanse tempelcomplex Prambanan en natuurlijk de Borobodur is uw bezoek meer dan waard

Lombok

Lombok is een eiland ten oosten van Bali. Het is qua grootte vergelijkbaar, maar niet zo toeristisch als Bali. Ideaal voor iedereen die wil ontspannen. Ook op Lombok vind je prachtige ongerepte natuur, een grote vulkaan en spierwitte stranden. Het toerisme is nog niet echt ontwikkeld in Lombok. De meeste hotels en resorts bevinden zich in Senggigi in het noordwesten.

Gili-air

Gili Air is een klein eiland voor de kust van Lombok en gemakkelijk bereikbaar vanaf Bali en Lombok. Er is geen gemotoriseerd verkeer op Gili Air, dus u kunt ontspannen en genieten van het prachtige eiland. Er zijn uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden.

Georganiseerde reizen

Wilt u meerdere locaties binnen en buiten Bali bezoeken? We helpen je graag! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met